2015-08-05 18:01:22• hírek • (x)

Imádják a vásárlók a Mark extrakönnyű talpú cipőit

A nagy érdeklődésre való tekintettel sokféle színű cipővel bővült a kínálat.

A nyári szezon közepén újított a Mark Manufaktur: ugyan a tavaszi-nyári kollekció bevezetésekor kísérleti jelleggel mutatták be fekete színű, pihekönnyű talpú sportos cipőiket, az utóbbi hetekben akkora volt a kereslet irántuk, hogy többféle színben is a polcokra kerültek ezek a lábbelik.

Az extra-könnyű talpú cipők követik az európai trendeket: egyebek mellett kék, szürke és piros változat is készült belőlük. A Mark bemutatóüzletének polcaira nemrég kitett cipők megcáfolják a hiedelmet, miszerint a vastag talpú, nehéz cipő szigetel a legjobban. A könnyű talpú lábbelik a meleget és a hideget is kívül tartják, a cipők megjelenése sportos, fiatalos - de a középkorúak is el vannak ragadtatva tőle.

Látogass el most a Mark Manufaktur Closca sugárúton, a Johann Ettinger Német Líceummal szemben található bemutatóüzletébe hétfőtől péntekig 9 és 18, szombaton pedig 9 és 13 óra között. Csak egyszer próbáld fel a könnyű cipőket, amelyeket akár ősszel is hordhatsz és valószínűleg le sem esik majd a lábadról!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: